Cautare

16004 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 judetul bucuresti" (3.95 secunde)
Cu o medie de 1,45 puncte pe meci, Petre Grigoras este cel mai bun antrenor al echipei Pandurii Targu Jiu in Liga 1 In 2011, tehnicianul Petre Grigoras a realizat 49 de puncte cu Pandurii Targu Jiu, 19 in returul sezonului 2010-2011 si 30 in primele 18 etape ale sezonului in curs, cifra neatinsa vreodata de gruparea gorjeana pe parcursul unui intreg campionat de la promovarea in prima liga.
pentru modificarea si completarea Legii nr.263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, in scopul corectarii unor inadvertente si formulari care lasa loc de interpretari din cauza modificarilor repetate ale legii;
Compania americana va lansa, în august 2010, propria firma de vânzari în tara noastra, preluând astfel sarcinile dealerului general, Romcar SRL.
'Premierul Emil Boc a fost atentionat de Comisia Europeana ca a trimis un raport "cosmetizat" cu privire la evolutia economica a Romaniei in 2010, adica total nerealist.
Astfel, daca anii precedenti au cunoscut o tendinta de diminuare a numarului de debransari si chiar o crestere a celor care s-au rebransat, anul 2010 a shimbat trendul: ... In 2010 insa, numarul a crescut masiv: ... 4.300, 5.300, 5.900, pentru ca, in 2010, numarul sa scada substantial:
Potrivit analizei gandul.info, in 2010, statul a incasat, in total, din toate judetele din Romania si din municipiul Bucuresti, taxe si impozite in valoare de 31,89 miliarde de euro.
Potrivit analizei gandul.info, in 2010, statul a incasat, in total, din toate judetele din Romania si din municipiul Bucuresti, taxe si impozite in valoare de 31,89 miliarde de euro.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, privind desfasurarea unor evenimente cultural - artistice dedicate sarbatorilor de iarna, in perioada 25 noiembrie 2010 - 03 ianuarie 2011, se vor instituii restrictii de trafic rutier, dupa cum urmeaza:
Un SRL din Bucuresti, mutat recent în Alexandria, intermediaza recuperarea creantelor între Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) si câteva societati de stat, în schimbul unor onorarii astronomice, care, în anumite cazuri, ating chiar valoarea creantei, fara penalizari.
Pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta a aterizat ieri prima aeronava de pasageri Boeing 737-800, apartinand companiei irlandeze low cost Ryanair care va inaugura in ziua de 18 aprilie a.c.
Marian de 39 de ani, din judetul Calarasi, care, in calitate de administrator al unei societati comerciale cu sediul in Bucuresti, a desfasurat relatii comerciale cu o alta societate, avand ca obiect vanzarea - cumpararea mai multor pachete turistice sejur Bulgaria, pe baza de factura.
Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, s-a fotografiat alaturi de lideri ai UDMR in timp ce tinea in mana steagul Tinutului Secuiesc. ... democratia este intrepretata in SUA ca si in Bucuresti, daca trei lupi si o mioara se intalnesc, atunci voteaza in mod democratic ce servesc la cina?
Cele trei victime au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina, unde au ramas internate doua dintre ele, iar cea de-a treia a fost transferata la un spital din Bucuresti.
In celelalte trei localitati, candidatii comuni ai celor doua partide vor fi stabiliti in urma unor sondaje de opinie care vor fi efectuate la sfarsitul acestei saptamani, urmand ca persoana care a obtinut cele mai bune rezultate in urma sondajului sa reprezinte Alianta.
Consumau, la pornire, mai mult decat tot judetul". ... "Biosinteza a fost un colos care consuma energie cat tot judetul", confirma si actualul primar din Calafat, Mircea Guta.
Telemea de Ibanesti, produsa in judetul Mures, este singurul produs romanesc care a reusit sa se califice pentru a deveni produs cu Denumire de Origine Protejata (DOP), o certificare europeana care inseamna si o recunoastere a faptului ca Romania are traditii locale, agricole si alimentare cu un potential exceptional.
Judetul nostru a inregistrat ieri un nou record, dar unul negativ. ... si acest lucru a dus la egalarea unui record negativ din 1961 privind prezenta la urne, cind judetul nostru s-a clasat pe ultimul loc.
La data de 30 septembrie 2010, in jurul orei 02.20, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 14 Politie i-au depistat pe Calea Serban Voda, pe M. Florin de 27 de ani din judetul Ilfov, D. Gabriel de 26 de ani din Bucuresti, D.
Am fost ieri in judetul pe care domnul ministru Nicolaescu il reprezinta in Parlament, in Mures, si oamenii de acolo-mi spuneau, zambind, asa, ca-i spun "ministrul rudotel".
GABRIEL TITA • Ingropat in datorii de 118.000 de euro A candidat in judetul Brasov, in Colegiul 8, pentru Camera Deputatilor.
google-analytics.com